TIFF17: Mary Shelley

Kategori Anmeldelser, TIFF af - september 15, 2017
TIFF17: Mary Shelley

Med et periodedrama om kvinden bag Frankenstein, så forventer man ikke, at personerne er i rappe i replikken, men det er overraskende tilfældet her. Som udgangspunkt er jeg ikke meget for hele hysteriet omkring kostumer og aristokrater, der chikanerer hinanden i det victorianske England. Dette er dog en undtagelse.

Der er en spydig energi i alle replikkerne, der bliver leverer fornemt af skuespillerne, men det mest imponerende er, at det faktisk passer til tiden, og ikke lyder som moderne mennesker med korset på. På dette narrative plan, så er det et meget klassisk portræt, hvor vi følger Mary Shelleys liv, og ser hvordan det i sidste ende spejler sig i hendes verdenskendte roman. Elle Fanning gør en god figur, mens de andre dog har lidt sværere ved at få dialogen til at lyde naturligt.

Meget mere er det groft sagt ikke at sige, for der bliver ikke brudt nogen grænser her. Dialogen er god, men ellers er det bare et kompetent fortalt periodedrama.

Skrevet af
Grundlæggeren og chefredaktøren på siden. Med min baggrund inden for medievidenskab, og forkærlighed for film, håber jeg at kunne dele mine oplevelser med andre – på forholdsvis interessant maner.
Kommentarer er lukket.