TIFF18: Donnybrook

Kategori Biografen, TIFF af - september 10, 2018
TIFF18: Donnybrook

En film, der kun bliver mere og mere latterlig for hvert eneste sceneskift. Plottet er papirtyndt og mere et påskud for at vise vold, end for at sige noget som helst vedkommende om den. Karaktererne er latterligt endimensionale, så vi får ikke engang lov til at nyde godt af noget så simpelt som helt basal karakterudvikling. Skuespillet er heller ikke noget at råbe hurra for, selvom instruktørens brug af de alt for lange indstillinger ellers skulle lede en til at tro, at der var en lille smule klangbund i præstationerne. Værst er dog Frank Grillo, som med hver eneste scene, han medvirker i, kun gør filmen mere og mere til en monoton farce, end noget som helst andet.

Den smule historie der er, er på mystisk vis også usammenhængende, som i at det virker som om hele scener mangler fra filmen. Der er bare ikke noget godt at sige om filmen, for det er det rene spil af tid, film og actionscener, der kunne have tjent en anden funktion end at udløse blodposer.

Skrevet af
Grundlæggeren og chefredaktøren på siden. Med min baggrund inden for medievidenskab, og forkærlighed for film, håber jeg at kunne dele mine oplevelser med andre – på forholdsvis interessant maner.
Kommentarer er lukket.