Den første trailer til ‘Jason Bourne’

Kategori Pressemeddelelser af - april 22, 2016
Den første trailer til ‘Jason Bourne’

Matt Damon er tilbage som Jason Bourne, som er en af hans mest velkendte roller. Paul Greengrass, som stod bag The Bourne Supremacy og The Bourne Ultimatum, instruerer det næste kapitel i Universal Pictures’ Bourne-serie, hvor CIAs mest dødbringende agent tvinges ud af skyggerne.

I Jason Bourne møder vi en række nye ansigter, bl.a. Alicia Vikander, Vincent Cassel og Tommy Lee Jones, hvor også Julia Stiles vender tilbage i rollen som Nicky. Frank Marshall producerer sammen med Jeffrey Weiner for Captivate Entertainment, som også Greengrass, Damon, Gregory Goodman og Ben Smith er med til at producere.  ”Jason Bourne” er baseret på karakterer skabt af Robert Ludlum, og filmens manuskript er skrevet af Greengrass og Christopher Rouse.

Paul Greengrass har også i anledning af den første trailer udtalt, hvorfor han valgte at vende tilbage til Bourne-universet, som instruktør, efter næsten 10 år:

”Jason Bourne er ikke en superhelt. Han bærer ikke kappe eller maske. Han er ikke den type. Han er en helt almindelig fyr. Jeg tror, man kan forstille sig, hvordan man selv ville reagere i en lignende situation, når man ser Jason Bourne, og det er utroligt spændende, når man ser ham tænke sig til en løsning, lægge en plan og udføre den.” – Paul Greengrass

”Vi havde ikke den rigtige historie og derfor gik der så lang tid, før vi vendte tilbage. Verden skulle ændre sig og nu er tiden kommet, hvor det giver mening. Du ved, hvornår det er rigtig og så gør du det, ikke før.” – Paul Greengrass

Den første trailer til det længe ventede næste kapitel i den populære serie kan ses her:

Skrevet af
Grundlæggeren og chefredaktøren på siden. Med min baggrund inden for medievidenskab, og forkærlighed for film, håber jeg at kunne dele mine oplevelser med andre – på forholdsvis interessant maner.
Kommentarer er lukket.