Triple Threat

Kategori Biografen af - august 29, 2019
Triple Threat

Old-school 80’er action

I Triple Threat følger vi, ikke overraskende, tre lejesoldater, der ved et tilfælde ender med at beskytte en rigmands datter, som har i sinde at bekæmpe organiseret kriminalitet, og efterfølgende bliver offer for et attentatforsøg. Sammen må de prøve at holde hende i live, alt imens en gruppe professionelle lejemordere forsøger at rydde dem af vejen.

Det er et meget genkendeligt setup, men den unikke twist på filmen er, at vi får, ikke bare én actionstjerne fra asien, men hele tre. Der er thailandske Tony Jaa kendt fra Ong-bak filmene, indonesiske Iko Uwais fra The Raid og kinesiske Tiger Chen, der har optrådt i bl.a. Matrix-filmene.

Masser af slåskampe
Hvis man er til action, er det svært at gå helt galt i byen med Triple Threat. Som en vild 80’er film i moderne klæder, underholder den som Stallone og Schwarzenegger gjorde det for årtier siden. Al fokus er på ucensureret action, og målet er udelukkende at underholde publikum. Det kommer filmen også meget stilsikkert i mål med, godt hjulpet på vej af udmærket actionkoreografi, men i særdeleshed også af et veloplagt cast.

Hverken Tony Jaa, Iko Uways eller Tiger Chen er de største skuespillere, og det samme gør sig også gældende for de engelsksprogede, men de giver alle 110% procent i alle aspekter af deres roller. Scott Adkins er også så uhyre morsom, som den gennemført onde Collins, at man ikke kan andet end at nyde og se spektaklet folde sig ud.

Når alt dette så er skrevet, skal der heller ikke være nogen tvivl om, at det ikke er nogen storslået film. Ja, den er et kærkomment tilbageblik til en simplere tid, men det betyder også, at filmiske elementer som en god historie, dramatisk tyngde og en god morale ikke altid bliver leveret på den helt tilsigtede måde.

Triple Threat er en ganske underholdende actionfilm, med tryk på action. Vil man bare gerne underholdes af old-school velkoreograferede slåskampe og folk der jages gennem storbyer, så kan man ikke gå helt galt her, så længe man er opmærksom på, at det heller ikke er mere end det.

  • Release Date: 8/29/2019
Skrevet af
Grundlæggeren og chefredaktøren på siden. Med min baggrund inden for medievidenskab, og forkærlighed for film, håber jeg at kunne dele mine oplevelser med andre – på forholdsvis interessant maner.
Kommentarer er lukket.