Undercover

Kategori Biografen af - november 24, 2016
Undercover

Årets værste film

1stars

Undercover er en film, der har alt imod sig. Geniet bag manuskriptet er Casper Christensen, så allerede der ligger det ikke lige frem i kortene, at vi får serveret en kreativ og gennemarbejdet komedie – også selvom han ikke selv spiller med i filmen. Det er også uhyre sjældent, at en julefilm faktisk er en god film, og ikke bare et forsøg på at hive penge ud af sagesløse børnefamilie, der desperat vil have fred fra de skrigende unger.

Intet hænger sammen
Et svagt fundament behøver dog ikke at være et særligt stort problem, for det er trods alt de færreste, der har noget egentlig på hjertet. Derfor skal filmens redningsvest være skuespillerne, men end ikke her er der noget at komme efter. I stedet for en flok gakkede karakterer, der er bryder rammerne og er befriende politisk ukorrekte, så får vi Linda P som vel nok den ikke bare dårligste, men også mest rædselsfulde betjent, der nogensinde er blevet portrætteret på film.

Idéen er, at hun skal være en parodi på den klassiske regelrytter, men Linda P er så ufattelig fejlcastet og umorsom, at hendes bud på sådan en type er en fladpandet stemme og et idiotisk blik, uden nogen sans for, om det er et dramatisk eller sjovt øjeblik. Med sådan en hovedkarakter, og et ligeså dårligt ensemble, er det eneste jeg føler empati for Roland Møller, der fortjener så meget bedre end en køretur med Linda P.

Jeg gider næsten ikke bruge mere spalteplads på at beskrive filmen, for det kort af det lange er, at det vel nok er den værste film jeg har set i år. Humoren bunder i et racistisk og brækelskende verdenssyn, skuespillerne er elendige, uagtet om de er talentfulde eller ej, og så er den ikke engang så dårligt, at man grine af den. Så gør dig selv en tjeneste og glem, at den eksisterer.

  • Release Date: 11/24/2016
Skrevet af
Grundlæggeren og chefredaktøren på siden. Med min baggrund inden for medievidenskab, og forkærlighed for film, håber jeg at kunne dele mine oplevelser med andre – på forholdsvis interessant maner.
Kommentarer er lukket.