Universal Pictures slår rekord for indtjening

Kategori Nyheder af - april 09, 2015
Universal Pictures slår rekord for indtjening

Det er pudsigt, at i takt med at Fast & Furious 7, øjensynligt kommer til at være Universal Pictures første film til at tjene over en milliard dollars i biografen alene, så kan selskabet også i dag annoncere, at de allerede har indtjent 1 millard globalt.

Det er det er en ny rekord, og marker den korteste periode, det har taget for studiet at tjene så mange penge.

Denne milepæl skyldes ikke mindst store internationale successer som Teorien om alting (85 mil$), Fifty Shades of Grey (401 mil$) og ikke mindst Fast & Furious 7, der allerede har tjent over 315 millioner dollars på blot en uge og solgt over 180.000 billetter i Danmark.

Universal Pictures Internationals øverste chef for distribution, Duncan Clark, udtaler:
“De foreløbige resultater har været fantastiske og i dag kan vi fejre en milepæl sammen med filmskaberne, distributørerne og de erfarne kræfter, som har arbejdet utrætteligt med at få disse fantastiske film ud i biograferne over hele verden.”

Eftersom sommersæson knap nok er skudt i gang, forventer Universal at successen fortsætter med en lang række store film som bl.a. Ted 2, Pitch Perfect 2 og Jurassic World, der alle får premiere senere hen på sommeren.

Skrevet af
Grundlæggeren og chefredaktøren på siden. Med min baggrund inden for medievidenskab, og forkærlighed for film, håber jeg at kunne dele mine oplevelser med andre – på forholdsvis interessant maner.
Kommentarer er lukket.