Wallmans Dinnerparty: Cake

Kategori Teater af - september 21, 2023
Wallmans Dinnerparty: Cake

Sikke en kage

Alle ingredienser er taget i brug
Værtinden Megan Moore guider os sikkert igennem en aften, der byder på lidt af det hele.

Det er stort slået op, bombastisk udført, ikke særlig dansk med sin ”more is more” tilgang, og det alene gør denne middagsfest til et besøg værd.

Der er blevet skruet på alle håndtag, speederen er i bund, gashåndtaget kan ikke drejes yderligere, og aftenens show er på tros af sine fire timers varighed lynhurtigt overstået.

Heldigvis kan festen fortsætte på dansegulvet, hvis man kan holde til mere.

Ud over Megan Moores små drillerier, er der mellem en fireretters menu, sang, dans og akrobatik på højeste niveau. Ingredienserne i aftenens kage er George Michael, Aqua, Britney Spears, Billie Eilishs, Sam Smith og Michael Jackson.

Glasuren på kagen er, ud over de dygtige dansere, den kvindelige cirkustvillingeduo “Duo Vilja”, som imponerer med deres akrobatik, så man er ved at tabe maden ned i skødet af bar beundring.

Den ukrainske Dmitriy Karpenko udfører aerial silk, så man næsten ikke tør se med, og orkesteret er sin egen finjusterede enhed, der giver aftenen dybde og nerve.

Når kokken har mange hatte på
Man er i høj grad selv med til at bestemme, hvor intens energien i cirkusbygningen bliver. Ligesom en koncert, hvor musikerne bliver fodret med publikums energi eller mangel på samme, så er ens eget engagement med til at bestemme, om aftenen bliver en trykkoger eller en elkedel.

Jeg siger ikke, at artisterne lader sig styre af publikum, det er de alt for erfarne og professionelle til, men hvis du er typen, der aldrig har svinget servietten over hovedet i begejstring, så er dette måske ikke din type kage.

Først er det charmerende, at sangerne og musikerne det ene øjeblik står på scenen, for lige efter at komme med hovedretten, rydde af bordet eller tage imod drinksbestillinger. MEN for mit vedkommende tog det lidt efter lidt en smule af den magi, der skal holdes intakt mellem scene og publikum. Jeg er godt klar over, at det er en bevidst strategi, men for mig var det et stort illusionsbrud at se Svante Hof, for bare at nævne én af musikerne, stå indhyllet i røg og spille guitarsoloen fra Michael Jackson’s “Black or White,” for lige efter at spørge, om jeg vil have mere kaffe. Det lugter lidt af et sparekatalog fra det offentlige.

Maden er overraskende god. Det er noget af et køkken, der skal håndtere så mange spisende gæster, som skal have deres retter på samme tid mellem shows. Wallmans har da også holdt Dinnerparty i Cirkusbygningen siden 2004, så tandhjulene er godt smurte.

Det er ikke for sjov, at Tripadvisor i år har kåret Wallmans Dinnerparty i Cirkusbygningen Som en af de ‘10% best attractions in the world’.

Hvis du vil have en bekymringsfri aften med højt humør og MEGET højt til loftet, så er det her lige noget for dig.

Er der mere kage, for jeg kan godt klare et stykke mere.

Skrevet af
Bo Dalum, far til film og tv som klipper. Romanforfatter med tendens til armsvingende udbrud af protestdigte, iført usynlig retfærdighedsuniform med dinglende sildesalat optjent på baggrund af evig undren over menneskers opførsel.
Kommentarer er lukket.