Julemandens datter

Kategori Pressemeddelelser af - november 09, 2017
Julemandens datter

Til næste år får den nye store danske julefilm Julemandens datter premiere.

Optagelserne er netop gået i gang, og bag filmen finder vi holdet som også stod bag Emma og Julemanden (2015).

Filmen bliver beskrevet som et stort juleeventyr for hele familien. Der vil blandt andet være kaneflyvning, hæsblæsende biljagter og julemandsbørn fra hele verden. Christian Dyekjær er instruerer filmen, og er lige nu aktuel med biograffilmen Fantasten (Se vores anmeldelse her).

Martin Buch (Rytteriet, Swinger og Tordenskjold og Kold) kommer til at spille vore alles Julemand, mens Mia Lyhne, som blandt andet er kendt fra Klovn serierne og filmene, er i rollen som julemandens kone. Julemandens datter spilles af Ella Testa Kusk, som debuterer i en aller af blot 11 år.

Der er altså lagt op til det helt store juledrama, og Morten Rasmussen, direktør og producer i Deluca film, siger hertil:

Mia Lyhne, Martin Buch og Ella Testa Kusk. Foto af Per Arnesen.

”Vi glæder os meget til at kunne præsentere en ny humoristisk og action-fyldt julefilm for hele familien. Denne gang dykker vi ned i fortællingen om julemandens datter, der vil bryde med eksisterende traditioner og normer, og bevise at piger kan blive ligeså gode julemænd som drenge. Filmen blander sagn og mytologi i en eventyrfilm, hvor jul, spænding og familie er i højsædet”.

Mens du venter på Julemandens Datter, så læs med her på Kulturbunkeren, og se vores top 10 over De bedste og hyggeligste julefilm, som du kan se allerede nu!

Jeg har ikke umiddelbart en baggrund indenfor film, men har altid elsket at se film og leve mig ind i verdener, som ikke er mine egne. Især elsker jeg film, som skildrer skæve eksistenser, sort humor, dystre landskaber og politiske undertoner.
Kommentarer er lukket.