Viaplay går dansk!

Kategori Pressemeddelelser af - november 09, 2017
Viaplay går dansk!

Serien, som får premiere på Viaplay i 2018, har titlen Friheden, og handler om svindlerparret Erik og Nina. De lever nu et fredfyldt liv i et af Hvidovres parcelhuskvarter, men snart indhenter deres fortid dem.
I hovedrollerne finder vi Lars Ranthe (Klassefesten, Badehotellet) og Lene Maria Christensen (Arvingerne, Sover Dolly På Ryggen), mens serien er skabt af hovedforfatter Thor Bjørn Krebs (Europamestrene) og konceptuerende instruktør og medforfatter Mikkel Serup (Klassefesten, Den Bedste Mand).

Serien er Viaplays første danske Originalserie, og den annonceres kort efter at tre andre Viaplay Originals serier har fået premiere på streamingtjenesten: Okkuperet, Hassel og krimiserien ALEX.

Foto: Henrik Petit. Copyright © 2017 Viaplay, All rights reserved.

Hovedforfatter Thor Bjørn Krebs fortæller om serien:

FRIHEDEN er en dramaserie, hvor svindlerens og forstadsfamiliens verdener mødes, og vores mål er at skabe en fortælling, der på et splitsekund kan skifte mellem Hvidovres grå hverdag til en verden, hvor millionerne ruller, og armbevægelserne er store”.

Vidste du at Swedish Dicks var den første Viaplay Originals serie? Læs mere om den nye sæson på serien lige her.

Jeg har ikke umiddelbart en baggrund indenfor film, men har altid elsket at se film og leve mig ind i verdener, som ikke er mine egne. Især elsker jeg film, som skildrer skæve eksistenser, sort humor, dystre landskaber og politiske undertoner.
Kommentarer er lukket.